Selecteer een pagina

samenwerkingspartners

Admotio

Marcel de Jong werkt ook als haptotherapeut in mijn praktijk in Utrecht en bij Soepel in Dordrecht.

Vereniging van haptotherapeuten VVH

Welkom op de website van de Vereniging Van Haptotherapeuten VVH, de landelijke beroepsvereniging van haptotherapeuten.
Deze site is bedoeld voor belangstellenden en belanghebbenden, waaronder zorgverzekeraars, verwijzers in de gezondheidszorg, hulpverleners en maatschappelijke instanties.

Soepel

Mijn werkplek in Dordrecht.

Marieke de Bruijn

Marieke de Bruijn ziet het als haar belangrijkste taak opgedane ervaring en deskundigheid over te dragen. Zij heeft zich sinds 1990 gespecialiseerd op het gebied van rouw- en verliesverwerking, trauma- en burn out begeleiding.

Haptonomie.nl

De Academie voor Haptonomie biedt opleidingen, cursussen en nascholingen met name voor mensen die professioneel betrokken zijn bij begeleiding, therapie of hulpverlening in de sectoren gezondheidszorg, welzijnswerk, onderwijs en andere vormen van dienstverlening. Maar ook voor mensen zonder deze achtergrond heeft de academie een divers aanbod.

POPpingspel

Tijdens mijn MLD opleiding heb ik samen met een collega een spel ontwikkeld als afstudeerproject: het POPpingspel wat je helpt nadenken over je ontwikkeling in relatie tot je werk. Wat maakt nu toch dat iemand het de ene keer leuk vindt om verder te groeien en de andere keer weerstand voelt?

Kat Consult
Nicolette Kat coacht, traint en schrijft. Zij is auteur van het boek ‘Coachen met een leeg hoofd’.

MaanZ creatieve communicatie

Marnie Zuidwijk huisstijl en webdesign (WordPress)